Предишна
Следваща
Партньори

„Олайт България“ ЕООД

Нашата мисия е да предоставим най-модерното спортно, тактическо и ловно обoрудване и екипировка на българския потребител. Голямата част от предлаганите продукти и екипировка на практика са изпробвани лично от нас в планината, на риба или на лов. Стремим се да предлагаме само най-добрите решения на нашите клиенти.

Уеб сайт:https://olight.bg/

„Ню Вижън Бутик” ЕООД

Фирма „Ню Вижън Бутик” ЕООД е създадена през декември 2002г. Днес, фирмата е израснала в голяма търговска компания, вносител и дистрибутор на добре познати и доказани европейски компании от Германия, Португалия, Англия, Испания, Италия и др.

Уеб сайт:www.cookandhome.bg/

Фирмата предлага самолетни билети, хотелско настаняване, туристически пътувания, круизни пътувания и застраховки.

SkyJet е туристическа агенция, чийто стил на работа се отличава с професионализъм, надеждност и качество на предоставяните услуги, имайки предвид опита който е натрупан от служителите във фирмата. Резеврация и запитване може да се извърши чрез телефонно обаждане, съобщение през VIBER , WhatsApp или email.
Плащане може да се извършва чрез нашите партньори от EasyPay , MyPos , по банкова сметка, в брой или с карта на място.Ние ще бъдем вашия представител при преговори с авиокомпании, хотели, застрахователи и летища в случай на необходимост.“

Уеб сайт: www.skyjet.bg

МЕТРО Кеш енд Кери България е верига магазини за търговия на едро, с уникален b2b формат, ориентирана изключително към професионални клиенти от малкия и среден бизнес (юридически лица и независими предприемачи), отличаваща се с богатия си асортимент и професионалната насоченост на продуктите и услугите си. Уеб сайт: www.metro.bg

Петрол АД е лидер в дистрибуцията на горива в България с най-добре развитата мрежа на бензиностанции в страната.

  • Сред първите частни компании в България по приходи от продажби;
  • Сред най-големите частни инвеститори и данъкоплатци в страната;
  • Сред дружествата с най-голяма капитализация на Българската фондова борса;
  • Сред десетте най-големи и успешни работодатели в страната;

Уеб сайт: www.petrol.bg

Българска телекомуникационна компания ЕАД оперира на българския пазар от 1992 г. и вече десет години е позната на потребителите у нас с търговската марка VIVACOM.

Стартирайки като трети – последен – GSM оператор с придобития за това лиценз през 2005 г., компанията измина динамичен път до постигане на лидерското място в сектора – през 2017 г. отбелязахме пет поредни години, за които VIVACOM е оператор номер 1 по общи приходи в България.

Уеб сайт: www.vivacom.bg

СуперХостинг.БГ е най-голямата хостинг компания в България.

Предлагаме завършени хостинг решения, регистрация на домейни, онлайн базирани платформи за изграждане на сайт и други инструменти, с които лесно да позиционирате Вашия бизнес в интернет!

Уеб сайт: www.superhosting.bg

Ние в БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП, можем да Ви дадем компетентна, професионална консултация и да осигурим необходимата застрахователна защита за Вас, Вашето имущество и Вашия бизнес.

Булстрад е търговска марка с над 55 – годишна история, наложила се като символ на доверие и професионализъм на българския застрахователен пазар.

Булстрад предлага над 100 вида застраховки, предназначени за индивидуални клиенти и фирми, които в най-пряка степен се стремим да направим адекватни и конкурентни в новата пазарна среда, при свободното предлагане на стоки и услуги.

Уеб сайт: www.bulstrad.bg/

КРЕЗ

КРЕЗ е верига от магазини за строителството и дома в Пазарджик. Основана през 2002 г., КРЕЗ бързо се превръща в народна търговска компания, която се отличава с постоянно ниски цени, приятна атмосфера на пазаруване, разнообразие от качествени стоки и компетентно обслужване.

За разлика от останалите магазини от този тип, ние държим на обслужването и персоналното внимание. Именно затова в нашите магазини работят повече от 70 консултанти, които са подбрани специалисти в различни области и с радост ще обърнат внимание на всеки зададен въпрос.

Магазините на КРЕЗ притежават изключително богат асортимент от стоки за любители, професионалисти, домакини, дори и за децата, което превръща семейното пазаруване при нас в удоволствие и развлечение. 

 

Уеб сайт: www.krez.bg

BulFoto

Уеб сайт: www.bulfoto.com

„Сити компютър – Алекс“ ЕООД започва своята дейност преди 25 години. Специализирали сме се в продажбата на компютърна техника и консумативи за нея.

Нашата работа обхваща ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи, принтери, инсталации на мрежи и изграждане на видеонаблюдение, услуги свързани с проблеми по хардуера и софтуера.

Притежаваме богат опит в сферата, като наши клиенти са фирми, предприятия, училища и администрации, както и физически лица.

Уеб сайт: www.citycomputers.bg

DIAMATRIX предлага на своите клиенти качествено управлението на разходите за киберзащита и намирането на оптимални решения за възвръщаемостта на инвестициите в три ключови области: CapEx, OpEx и Human Capital.

Уеб сайт: www.diamatix.com

“Ангели за България” има амбицията да обедини българи, живеещи в чужбина, които искат да помагат на техни нуждаещи се сънародници в България.

Поканваме всеки желаещ да се включи в инициативите ни с идеи, предложения, работа или по начин, по които може да допринесе най-добре. Ние вярваме, че всички имаме опит и знания, които могат да помогнат за успеха на нашето начинание. В България има много хора, които се нуждаят от помощ, но има и стотици хиляди българи в чужбина, които имат силно желание да помагат на сънародниците си. Дори и малка част от нас да се обединят в тази дарителска кауза, заедно ще правим чудеса всеки месец. Много сме, силни сме и можем. Доказвали сме го.

Уеб сайт: www.angelsforbulgaria.com

Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ (ЦБЗР) е организация с нестопанска цел, създадена през 2011 година, като неофициално нейната дейност започва още през 2004 година с провеждането на първия семинар на специалистите по БЗР от клуба в Пловдив.

„За нас работата се явява и наша кауза, от което идва и удовлетворението ни от това, което вършим.
И няма как да е иначе, когато усилията ни са насочени към нещо, което има истински смисъл и значение, а именно – човешкия живот и здраве. Ние ясно осъзнаваме, че колкото повече хора се обединят около една идея, толкова повече успехът на тази идея е сигурен.

Убедени сме, че както работодателите, така и работниците и служителите в предприятията осъзнават в голяма степен ползата от добре функционираща система за безопасност и здраве при работа.“

Уеб сайт: www.fcbzr.org

„БУЛТЕКС 99“ ЕООД е специализирана в производство и доставка на защитно и работно облекло, внос и търговия с предпазни екипировки и лични предпазни средства. Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

Дружеството осъществява и координира дейността си чрез модерно оборудвани търговска база и офис в Пловдив, обособени като логистичен център, с обща търговска площ 10 000 кв.м.. Част от него е склад под митнически контрол, чрез който оптимизираме във времето разходите за мита, такси и ДДС и извършваме реекспорт за други страни.

Представители и директни вносители сме на предпазни екипировки и лични предпазни средства от водещи европейски производители. Наши партньори са компании от Италия, Чехия, Гърция, Румъния, Македония, Албания и други държави.

Уеб сайт: www.bultex99.com

Company Bro е млада, развиваща се софтуерна компания представляваща цялостни дигитални решения.

Ние можем да изградим персонализиран софтуерен продукт за реклама, продажби или контрол, корпоративни системи, мобилни апликации и специфичен софтуер за нуждите на клиента.

С възможност за висококачествена, гъвкава и достъпна ИТ поддръжка, като персонализирано решение с месечен или годишен ценообразуващ модел.

Прочети още…

Уеб сайт: www.companybro.com