Предишна
Следваща

ЕСЕ НА ТЕМА „Моите представи за доброволците, помагащи при бедствия и пожари“

На кадрите може да видите Мелек от Разград, Бранимир от Гулянци и Теодора от Враца. Те са първите лауреати на ученическия ни конкурс за есе, който организираме заедно с Министерство на образованието и ГД Пожарна безопасност и защита на населението
Ако си на възраст между 16 и 18 години, обичаш да пишеш или просто имаш какво да кажеш за доброволчеството по време на бедствия и хората, които помагат безвъзмездно при извънредни ситуации, то можеш да си сред следващите победители…
Темата на второто издание на конкурса е:
„Моите представи за доброволците, помагащи при бедствия и пожари“
Разработките трябва да са в обем до 3 печатни /4 ръкописни страници и да бъдат изпратени на е-майл адрес: esedobrovolci@gmail.com, заедно с трите имена и възрастта на автора, населено място, електронна поща и телефон за контакт (може и на родител), най-късно до 5-ти декември.
Есетата ще бъдат оценени от комисия от представители на НАДРБ, МОН и ГД ПБЗН, а за първите трима ще има и награди, съответно:
I място – лаптоп;
II място – таблет;
III място – електронна книга;
Победителите ще бъдат обявени на 19.01.2024 г. като имената на печелившите и техните есета ще бъдат публикувани на интернет страницата www.navrb.bg. Наградите ще бъдат връчени по време на церемонията „Пожарникар на годината – 2023г.“.
При възникнали въпроси може да се обадите на телефон тел. 02/98 21 236
Очакваме ви!