Предишна
Следваща

Поздравления за отличения в конкурса „Доброволец на 2016 г.“

Уважаеми доброволци,

от името на сдружение „Национална асоциация на доброволците в Р България“ се обръщам към всички Вас с поздравления за днешния празник – Международния ден на доброволеца. Пожелавам Ви преди всичко здраве, кураж и сили да продължавате напред и бъдете уверени, че ние сме с Вас.

Във връзка с организирания конкурс „Доброволец на 2016 г.“, резултатите от гласуването в анкетата и гласуването на независимата комисия за 8-те номинирани доброволци, са както следва:

Красимир Каракашев доброволец към ДФ „Пловдив 112” – 15,314 %;

Димитър Димитров доброволец към ДФ – Столична община – 10,751 %;

Росен Спасов доброволец към ДФ „Пловдив 112” – 30,921 %;

Борис Вълчанов доброволец към ДФ – община Кричим – 27,014 %;

Димислава Николова  член и учредител на Български младежки червен кръст – Хисаря – 4,082 %;

Снежинка Монева  доброволец от ДФ – община Ценово – 1,04 %;

Кристиян Кирилов  доброволец към ДФ – община Свищов – 1,04 %;

Звезделин Влайков  доброволец към ДФ – община Сатовча – 9,838 %.

Съгласно обявения регламент за конкурса и предвид резултатите от гласуването, първо място в конкурса „Доброволец на 2016 г.“ заема г-н Росен Спасов – доброволец към ДФ „Пловдив 112“.

Напомняме Ви за възможността за качване и харесване на проведената от Вас или с Ваше участие „Демонстрационна евакуация на ученици и демонстрация на пожарогасителна техника” във фейсбук страницата ни „Национална Асоциация на Доброволците в Република България – НАДРБ” до 14:00 часа на 16 януари 2017 г.,  като за най-популярното видео или снимка ще бъде наградено съответното доброволно формирование.