Предишна
Следваща

Конкурс 5-ти декември 2020

Напомняме, че за поредна година Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и „Национална асоциация на доброволците в Република България” (НАДРБ) организираме конкурс по повод Международния ден на доброволеца 5-ти декември. Конкурсът ще се проведе в три категории:
• I-ва категория – Награда на публиката – ще се гласува на facebook страницата на НАДРБ;
• II-ра категория – Доброволно формирование на годината – избора на победител става чрез гласуване от комисия, съставена от членове на НАДРБ;
• III-та категория – Личност на годината – избора на победител става чрез гласуване на комисия, съставена от членове на НАДРБ.
Можете да номинирате формирования за I-ва и II-ра категория като изпращате снимки и/или видеа от дейности, които доброволците са извършвали през годината – гасене на пожари, дейности свързани с природни бедствия, дезинфекция или помощ на гражданите, свързани с COVID -19 пандемията, участия в демонстрации и други и кратка мотивация защо формированието трябва да спечели на нашия електронен адрес asociaciadf@navrb.bg.
За първата категория снимките и/или видеата ще бъдат качени на facebook страницата на НАДРБ на 15.12.2020 година. Гласуването ще е възможно до 19.01.2021 година. Ще спечели формированието, събрало най-много гласове.
В третата категорията „Личност на годината” можете да номинирате човек, който е подпомогнал развитието на доброволчеството, независимо дали е доброволец или не, или е подпомогнал справянето с пандемията, оказвайки помощ и съдействие на гражданите.
Крайният срок за изпращане на кандидатури по трите категории е 14.12.2020 г. на електронен адрес: asociaciadf@navrb.bg. Победителите ще бъдат обявени на 20.01.2021 г., а наградите ще бъдат връчени на ежегодния конкурс „Пожарникар на годината”. Очакваме ви!