Предишна
Следваща

Конкурс за 2018 г. – Обявяване на резултати

Тазгодишният конкурс за „Доброволни пожарникари и спасители” приключи!

Категориите, в които можехте да участвате бяха 3:

  1. „Награда на публиката 2018“
  2. „Доброволно формирование на 2018“
  3. „Личност на 2018“

За първата категория „Награда на публиката„, беше проведено оспорвано и динамично гласуване на facebook страницата на НАДРБ, а победител е ДФ към община Сатовча с 845 гласа.

От началото на годината формированието е погасило самостоятелно 10 (десет) пожара. Отделно от това е взело участие и в 9 (девет) броя произшествия съвместно с екипите на РСПБЗН – Гоце Делчев. Доброволците, влизащи в състава на формированието, всеки ден допринасят за подобряване на толерантността и солидарността в обществото, по отношение на дейностите на доброволните пожарникари и спасители. По време на летния пожароопасен сезон участваха активно в потушаването на множество пожари. При необходимост се отзовават и участват активно при всички възникнали ситуации на територията на община Сатовча.

Независимо гласуване от комисия определи победителите в следващите две категории:

  1. Категория „Доброволно формирование на 2018” – ДФ към община Свищов

ДФ към община Свищов има 30 излизания с пожарен автомобил, самостоятелно и в помощ на РСПБЗН-Свищов. Допълнително формированието разполага и с линейка, която се е отзовала на 41 сигнала за помощ. Формированието извършва и други помощни дейности. В село Овча Могила е изграден и първият Кризисен център за борба с пожари, бедствия и катастрофи, който се доказва като успешен модел за неотложна помощ на хората, оценен и от Съвета на Европа.

  1. Категория „Личност на 2018“ – Юлиян Банков от ДФ към община Ардино.

Господин Банков участва активно във всички дейности на доброволното формирование, както и в обществения живот на територията на община Ардино. Завършил е висше образование по „Туризъм“ в град Варна.

Честито на победителите! За нас ВСИЧКИ Вие, със своята отдаденост и упоритост,

сте победители! Продължавайте и през новата година да бъдете пример за обществото и като граждани, и като хора! 

Адмирации и поклон!

Моля, победителите да се свържат с нас на email: asociaciadf@gmail.com, за повече подробности относно награждаването!