Предишна
Следваща

Победители в конкурса за разработване на есе на тема „Доброволчеството, акт на солидарност в борбата с бедствията и пожарите

По случай предстоящия Международен ден на доброволеца – 5-ти декември Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” към Министерство на вътрешните работи и „Национална асоциация на доброволците в Република България” в партньорство с Министерство на образованието и науката и Министерство на младежта и спорта организираха конкурс за разработване на есе на тема „Доброволчеството, акт на солидарност в борбата с бедствията и пожарите“. В конкурса се включиха общо 79 младежи. Получихме страхотни есета, изключително креативни и пламенни. Много ни беше трудно да изберем най-добрите от тях, защото всички са уникални. С удоволствие обявяваме първите три места:

На първо място – Мелек Севгинова Исмаилова, ППМГ „Акад. Никола Обрешков“, град Разград.
Второ място – Бранимир Валериев Петков – СУ „Христо Смирненски“, град Гулянци.
На трето място – Теодора Александрова Василева – СУ „Христо Ботев“, град Враца.

Победителите ще бъдат наградени по време на ежегодния конкурс „Пожарникар на годината”. Благодарим на всички, които се включиха в конкурса. За нас беше радост да споделите Вашите мисли и идеи. Очакваме Ви отново и догодина!

Представяме на Вашето внимание есетата на отличените:

Първо място – Мелек Севгинова Исмаилова , ППМГ „Акад. Никола Обрешков“, град Разград – Изтегли

Второ място – Бранимир Валериев Петков, СУ „Христо Смирненски“, град Гулянци – Изтегли

Трето място – Теодора Александрова Василева – СУ „Христо Ботев“, град Враца – Изтегли